1 ouder vakantie

Wat is een 1 ouder vakantie?

Een 1 ouder vakantie is een kampeervakantie, verre reis of luxe reis voor single ouders. Je kunt een 1 ouder vakantie in Nederland boeken, bijvoorbeeld in een camping aan de Zeeuwse Kust, of een 1 ouder vakantie Zuid-Frankrijk, Spanje, Italië of de Ardennen boeken.  Ook voor wat betreft de 1 ouder vakanties 2019 zijn de mogelijkheden ruim. Ook voor een goedkope 1 ouder vakantie met 2 of 3 kinderen. Wie wil weten waar je deze eenouder gezinsvakanties kunt boeken, gaat naar deze pagina:  1 ouder vakantie.nl.  Hier vind je meer informatie over de mogelijkheden om als alleenstaande papa of mama op vakantie te gaan en vooral ook waar je een goedkope 1 ouder vakantie kunt boeken. want ook al krijg je waarschijnlijk alimentatie van je ex partner of werk je als single moeder zelf, het valt niet mee een één ouder gezin anno 2019 financieel draaiende te houden.

De goedkoopste 1 ouder vakanties zijn kampeervakanties.

Kampeervakanties zijn relatief goedkoop. Tegenwoordig gaat het om luxe kampeervakanties. Geen camping maar glamping. Dat geldt zeker ook voor de tegenwoordige 1 ouder kampeervakanties. Dat is luxe kamperen en op een camping met alles erop en er aan. Voor kinderen is het belangrijk dat er voldoende speelmogelijkheden zijn op de camping en zeker niet onbelangrijk. Vriendjes en vriendinnetjes waar ze mee kunnen spelen. Bij een 1 ouder vakantie op een camping zit het voor dat betreft wel goed. Bij zo een 1 ouder vakantie heb je minstens 10 andere 1 oudergezinnen die ook weer kinderen hebben. Dus met vriendjes zit het wel goed.  Ook prettig: Als je als alleenstaande papa of mama een kampeervakantie in de zomerperiode boekt, kan je profiteren van het activiteiten team. Met spelletjes en leuke activiteiten worden je kinderen bezig gehouden. Jij kunt als single vader of moeder eindelijk eens dat boek lezen, aan de bar van de camping van een drankje genieten of eens zonder kids een fijne wandeling maken. 1 ouder vakanties hebben zo hun voordelen.

Goedkope 1 ouder vakantie 2019 boeken.

Als je een single moeder of vader bent en voor 2019 een goedkope 1 ouder vakantie wilt boeken, dan is het nooit te vroeg om jouw ideale alleenstaande ouder vakantie te boeken. Misschien profiteer je wel van een vroegboekkorting of een last minute actie. Door de verschillende aanbiedingen 1 ouder gezinsvakanties met elkaar te vergelijken, bijvoorbeeld via de eenouder vakantiegids, vind je jouw ideale alleenstaande ouder vakantie en betaal je niet meer dan nodig is. Ook als je een luxe 1 ouder vakantie op een bungalowpark in Zuid-Frankrijk of Italië wilt boeken, valt er door eenoudervakanties met elkaar te vergelijken, veel geld te besparen. Boek nu jouw goedkope 1 ouder vakantie 2019.