Ecotoerisme Costa Rica

Ecotoerisme Costa Rica,  genieten in de mooiste natuur.

Costa Rica, een groen land in Centraal Amerika is het land voor ecotoerisme.  Nevelwouden, regenwouden, oceanen en een unieke flora en fauna. Een land om lief te hebben. Een land dat duurzaam toerisme hoog in het vaandel heeft staan en er naar streeft om op korte termijn het eerste CO neutrale land te wereld te zijn. Costa Rica is een vredelievend land. Het leger werd afgeschaft en het land kent haast geen zware criminaliteit. Ecotoerisme Costa Rica, een droom die ook voor jou uit kan komen.  Boek zelf een vliegticket Costa Rica en huur een ecologisch vakantiehuisje of verblijf in een retreat. Het is ook mogelijk een verzorgde rondreis Costa Rica te boeken.

Ecotoerisme Costa Rica en schone lucht.

Bijna 2/3 van Costa Rica is beschermd natuurgebied. Het ecosysteem is geweldig en de biodiversiteit groot. Dat maakt dat de lucht in Costa Rica schoon is.  Dus een vakantie vieren in een land met vee natuur en schone lucht, het kan. Ideaal voor een mindfulness vakantie, yoga- en meditatie reis of vogelreis. Ectotoerisme Costa Rica, ook goed voor je gezondheid.

Hoe lang is het vliegen naar Costa Rica?

Je kunt Costa Rica bijna alleen bereiken per vliegtuig. Het is ongeveer 11 uur vliegen vanuit Nederland of België naar Costa Rica. Helaas is vliegen vervuilend en is een rondreis Costa Rica alleen realiseerbaar als je met het vliegtuig naar Costa Rica vliegt en er een auto huurt. Als je een groepsreis Costa Rica boekt, zijn excursies vaak inbegrepen. Je vliegticket Costa Rica moet je meestal wel zelf boeken.

Veel Eco Resorts in Costa Rica.

Costa Rica heeft veel Nationale Parken en beschermde natuurgebieden. De flora en fauna van Costa Rica is uniek. In deze natuurgebieden vind je diverse Eco Resorts.  Veel van deze Eco Resorts in Costa Rica zijn CO2 neutraal en vaak speelt zonne-energie een grote rol. De zon schijnt bijna altijd in Costa Rica. Ideaal voor duurzame energie. Veel Eco Resorts in Costa Rica verbouwen hun eigen biologische groenten en kruiden en dat proef je. Het is mogelijk een rondreis Costa Rica te boeken met verblijf in eco resorts en met een anti stress programma.  Je kunt zeker ook een yoga vakantie in Costa Rica boeken met verblijf in een eco resort. Er zijn in Costa Rica ook unieke yoga retreats. Het Ecotoerisme Costa Rica is groot, het massa toerisme is gelukkig nog heel ver weg.