Een jacuzzi in de tuin van je vakantiehuis

Hoe een jacuzzi in de tuin van je vakantiehuis je vakantieplezier verhoogt.

Een jacuzzi is een andere naam voor hottub of bubbelbad. Je hebt verschillende soorten jacuzzi’s, van eenvoudige tot hele luxe voor wel 8 tot 12 personen.  De meeste polulaire vakantieverblijven hebben een privé sauna in de woning of een jacuzzi in de tuin.  Bijna alle mensen die eerder een huisje met jacuzzi in de tuin huurden, zijn het er over eens. Een jacuzzi in de tuin van je vakantiehuis verhoogt het vakantieplezier aanzienlijk. Zeker als je met meer personen van de jacuzzi of hottub in de tuin gebruik kunt maken. Of je nu een 2-, 4-, 6 of 8 persoons vakantiehuis met jacuzzi boekt, het is de jacuzzi die de blikvanger tijdens je vakantie is en voor veel comfort en blijdschap zorgt. Overigens zijn er ook grote vakantiehuizen met jacuzzi in de tuin te huur, bijvoorbeeld in de Ardennen, waar je groepsaccommodaties kunt huren met privé sauna en een grote jacuzzi in de tuin.

Vakantiehuis met jacuzzi niet in de tuin maar binnen huren.

Niet iedereen is geïnteresseerd in een jacuzzi in de tuin en zeker in de winter niet. Als je echter wel van wellness houdt, is een jacuzzi, hottub of privé sauna in de vakantiewoning ook een goede oplossing. Of het buiten nu 20 graden is of 10 grade vriest, je kunt het hele jaar door gebruik maken van de wellness faciliteiten in de vakantiewoning zoals hottub, shower, jacuzzi of bubbelbad. Als je met kerstmis een wellness vakantiehuisje huurt, huur dan niet alleen een vakantiehuis waarin een jacuzzi zit, maar ook eentje met open haard of houtkachel. Het vuur van een houtkachel of open haard is behaaglijk en in combinatie met de jacuzzi in het vakantiehuis heerlijk. Een huisje met binnen jacuzzi en open haard huren met kerstmis is bovendien sfeerverhogend en extra gezellig, ook als je met 4, 5, 7, 8 of 10 personen kerstmis gezamenlijk doorbrengt.

Minder valide vakantiehuis met privé sauna of jacuzzi huren.

Iemand die minder valide is, heeft meestal weinig aan een jacuzzi in de tuin. Daarom hebben veel aangepaste vakantiehuizen de wellness faciliteiten niet in de tuin of op het terras maar binnen in huis.  Een vakantiehuis met jacuzzi binnen is ideaal voor mensen met een fysieke beperking. Wel moet de ruimte waarin de jacuzzi, hottub of privé sauna zich bevindt rolstoel toegankelijk zijn en moeten er in de “natte ruimte” geen obstakels zijn.  Voor veel gehandicapten zijn rolstoelvriendelijke vakantieverblijven niet voldoende. Vandaar dat er voor deze groep speciale aanpassingen in de vakantiehuizen zijn gemaakt en is de douche vaak een inloopdouche met speciale handgrepen en andere hulpmiddelen. Het is dus ook mogelijk een aangepaste vakantie accommodatie met jacuzzi te huren. Iedereen heeft tenslotte baat bij optimaal vakantieplezier. Huren van een aangepast vakantieverblijf met jacuzzi kan ook online.