Een ouder gezin vakantie

Op vakantie gaan als een ouder gezin.

De leukste vakanties vier je als een ouder gezin met andere 1 ouder gezinnen.  Of je nu een single moeder of vader bent, gezellig vakantie vieren op een 1 ouder camping of 1 ouder vakantiepark is ontzettend leuk. Je kunt kiezen voor een luxe eenoudervakantie maar ook gaan voor een 1 ouder kampeervakantie. Kamperen is goedkoop en een aantal camping is Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Italië hebben een gedeelte van hun camping gereserveerd voor 1 ouder gezinnen.  Er kamperen op deze familiecampings dus ook gezinnen met vader en moeder.

Een ouder campings in Nederland.

Er zijn ook een aantal 1 ouder campings in Nederland waar jij als eenoudergezin goedkoop kunt kamperen. Je boekt er al een eenoudervakantie voor minder dan 400 euro per week. Je kunt er een kant en klare en volledig ingerichte tent huren waar je op een veld staat met andere een ouder families.  Zo kan je gezelligheid en kamperen combineren met een leuke vakantie met gelijkgestemden. Als je bijvoorbeeld een alleenstaande moeder bent, is het ontzettend gezellig en waardevol om met andere single moeders te kunnen praten over zaken als relaties, kinderen en het leven als een ouder gezin. Voorbeelden van een ouder campings in Nederland zijn camping De Schotsman in Kamperland ( Zeeland ) en Camping Beringerzand in Limburg. Via de reisorganisatie Cirkel kan je hier een eenoudervakantie boeken.

Als een ouder gezin een vakantie in Nederland boeken.

Woon je in Nederland en wil je graag een een ouder vakantie in Nederland boeken?  Zowel Estivant als Cirkel Reizen organiseren 1 ouder vakanties Nederland. Dat kunnen luxe kampeervakanties zijn maar ook een ouder gezin vakanties op luxe vakantieparken. In alle gevallen kan je er op rekenen dat jouw 1 ouder vakantie tot in de puntjes verzorg is en het fun team je kind(eren) dagelijks vermaakt. Eén van de belangrijkste redenen voor gescheiden of alleenstaande ouders om een vakantie als 1 ouder gezin te boeken is dat je zorgeloos op reis kunt.  De accommodatie en eten is meestal geregeld. Je kinderen worden vermaakt door een “vermaak team”en jij hebt lekker een weekje voor jezelf.  De een ouder vakanties die in Nederland worden georganiseerd zijn zeker de moeite waard.

Last minute een ouder gezin vakantie boeken.

Met een beetje geluk zijn er last minute 1 ouder vakanties beschikbaar. Last minute betekent dat je kort voor vertrek je 1 ouder gezin vakantie boekt. Het kan om een kampeervakantie gaan maar ook om een verre vakantie voor alleenstaande ouder gezinnen. Denk aan een last minute 1 ouder vakantie Spanje, Italië of Griekenland met verblijf in een vakantievilla op een park met zwembad. Als je er in slaagt zo een goedkope eenoudervakantie te boeken, kan je wel tot 40 % besparen. Voor het geld dat je bespaart kan je bijvoorbeeld leuke zomerkleding voor je kind in de uitverkoop kopen.