Fit zijn tijdens je vakantie

Fit op vakantie gaan.

Wie vermoeid op vakantie gaat, komt vaak niet verder dan wat uitrusten en passief je vakantie vieren. Wie fit op reis gaat, kan genieten van een actieve vakantie. Denk aan wandelen, sporten, fietsen, yoga of bergbeklimmen. Maar hoe slaag je erin niet vermoeid op je vakantie adres aan te komen?? Goede voeding en een goede conditie helpt. Zorg ervoor dat je geen B12 tekort of vitamine D3 krijgt. Een goede mindset is ook niet onbelangrijk.

Voorkom ziek worden, gebruik echinaforce forte.

Vooral in de winter zijn wij mensen vatbaar voor verkoudheid en griep. Als je verkouden of grieperig bent, ga je niet fit op vakantie. Als je voldoende beweegt, voldoende rust en slaapt en gezond eet, heb je minder kans om een griepje. In de winterperiode gebruiken veel mensen Echinaforce Forte, van de rode zonnehoed van A Vogel. Dit unieke natuurproduct helpt je met je weerstand. De kans dat je ziek op vakantie gaat, is kleine als je Echinaforce van A Vogel gebruikt. Dit natuurproduct is ook met vitamine C te koop.

Fit op vakantie gaat door het gebruik van vitamines.

De meeste mensen in Nederland krijgen door hun voeding voldoende vitamines binnen. Kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen die onvoldoende buiten zijn en te weinig zonlicht krijgen, kunnen bepaalde vitamine korten krijgen. Bekend is een vitamine B12 tekort bij veganisten.  Ook bekend is een vitamine D3 tekort bij mensen met een donkere huid en mensen die te weinig buiten komen. Ofschoon een gevarieerde voeding garant zou moeten staan voor voldoende vitamines, kunnen er dus toch tekorten ontstaan. Als je de juiste vitaminen in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt, kan dat bijdragen aan een betere gezondheid.

Fitter op reis met voedingssupplementen.

Voedingssupplementen kunnen je ook helpen fit te worden.  In veel voedingssupplementen zitten natuurlijke ingrediënten verwerkt. Zo zorgen edelgistvlokken voor een mooiere huid en sterkere nagels en zijn artisjokken goed voor het hart.  Je hebt vele soorten voedingssupplementen die ee n goede aanvulling kunnen zijn op je dagelijkse voeding.  Een groot aantal voedingssupplementen zijn helaas overbodig omdat je deze via het consumeren van bijvoorbeeld fruit, groenten, melk, brood en andere dagelijkse producten al binnenkrijgt.  Het kopen en consumeren van veel voedingssupplementen, is dus zeker geen garantie om fit te worden.

Fit op vakantie gaan door aan je conditie te werken.

Als je echt fit op vakantie wilt gaan, zorg dan dat je conditie in orde is en zorg voor voldoende beweging. Als je bijvoorbeeld mee doet aan een wandelvakantie of wandelweekend, train dan een aantal maanden voor je vakantie op wandelen, conditie en oefen veel. iemand die de marathon gaat lopen, kan ook niet zonder training en oefening. Natuurlijk is een juiste mindset ook van belang. Als je fitter op vakantie gaat, kan je meer en kan je meer genieten!