Jongerenreizen voor jongeren van 14 tot 35 jaar

Vele soorten jongerenreizen.

Jongerenreizen zijn reizen voor jongeren en jongvolwassenen van 14 tot 35 jaar. Op deze pagina geven we voorbeelden van jongerenreizen en geven we aan waar je een goedkope jongerengroepsreis kunt boeken.  Deze reizen zijn zéér gevarieerd. Van surfkampen, zeilkampen en schoolkampen tot examenfeesten en dansfeesten. Daarnaast heb je actieve jongerenreizen, verre reizen en wintersport reizen voor jongeren. Kortom, het scala aan jongeren vakanties is groot en gevarieerd. Ook voor wat betreft de leeftijden.

Jongeren groepsreizen.

De meeste jongerenreizen zoals schoolkampen, zomerkampen, surfkampen en wintersportreizen zijn groepsreizen. Dat houdt in dat je als groep met elkaar reist, eet, slaapt en gezamenlijk activiteiten doet. Groepsreizen voor jongeren heb je in alle soorten en maten, ook actieve groepsreizen. Ook voor deze groepsreizen geldt dat je wordt ingedeeld bij een groep die bij je leeftijd past, bijvoorbeeld jongeren reizen 10 tot 14 jaar of 16 tot 18 jaar. Bij groepsreizen voor jongvolwassenen ligt de maximum leeftijd bij deelname meestal op 35 jaar. Met name Mambo Reizen en Sawadee zijn gespecialiseerd in verre groepsreizen voor jongvolwassenen. Je kunt met Mambo of Sawadee bijvoorbeeld naar Cuba, China of Marokko gaan. Er zijn ook jongeren groepsreizen naar Spanje of Italië.

Jongerenreizen als je echt wilt feesten.

Ben je geslaagd en wil je dat met andere jongeren vieren? Je kunt deelnemen aan één van de jongeren examenfeesten, bijvoorbeeld op Ibiza of Kos. Of deelnemen aan één van de dansfeesten of party’s in Griekenland, Spanje of Bulgarije ( Sunny Beach ). Dit type jongerenreizen staat helemaal in het teken van feesten, lachen, dansen, flirten en veel plezier hebben. Genieten dus! Deze feest jongeren reizen worden onder andere georganiseerd door Beach Masters en Go. Goedkope reizen voor jongeren waarbij je helemaal uit je dak kunt gaan.

Vind hier informatie over jongeren reizen Sunny Beach Bulgarije

Schoolkampen en zomerkampen.

Zomerkampen en schoolkampen zijn er vooral voor jongeren van 12 tot 15 jaar. Zeilkampen zijn er voor jongeren van alle leeftijden. Met name Simi Reizen en Vinea organiseren de leukste schoolkampen, zeilkampen en zomerkampen. Ze vallen in de categorie actieve jongerenreizen.

Wintersport jongerenreizen.

Jongerenreizen waarbij wintersport centraal staat is natuurlijk weer een heel ander type reis dan een dansfeest of party. Het valt net zoals surfkampen onder de actieve jongeren groepsreizen. De meeste wintersport jongeren vakanties hebben als bestemming Oostenrijk en dat is niet voor niets. In Oostenrijk heb je niet alleen de mooiste skipistes maar ook de beste apres ski mogelijkheden. Ook veel wintersport groepsreizen jongvolwassenen hebben Oostenrijk als favoriete bestemming./

Vakantiehuis huren in kader jongerenreis.

Als jongere valt het niet mee om zelfstandig een vakantiehuis te huren en zeker niet op Ibizza of Mallorca. Soms is het mogelijk als groep jongeren een last minute vakantiehuis te huren. Bijvoorbeeld een last minute vakantiehuis 6 personen. Maar meestal weigeren huiseigenaren jongeren die zonder begeleiding van een volwassene een vakantiewoning willen huren. Overigens, als je 22, 23 of 24 jaar bent, kan je zeker wel zelfstandig een huisje huren. Alleen groepen jongeren tot 19 jaar of die overlast veroorzaken, worden meestal geweigerd.