Mindervalide bungalow 6 personen

Een mindervalide bungalow 6 personen huren?

Wie op zoek is naar een volledig aangepaste vakantiewoning voor 6 personen of een mindervalide bungalow, heeft een relatief beperkt aantal mogelijkheden. Weliswaar is het aanbod aangepaste mindervalide bungalows voor 2, 4, 6 en 8 personen groot. Een mindervalide bungalow 6 personen die aangepast is met hoog/laag bedden, verhoogd toilet, waarvan de slaapkamer aangepast is en volledig rolstoelvriendelijk, is klein.  Gelukkig zijn er uitzonderingen. Kijk maar eens naar de aangepaste mindervalide bungalows op Kustpark Texel., een rolstoelvriendelijk Roompot Vakantiepark. Het is één van de mooiste rolstoelvriendelijke vakantieparken van Nederland.

De 6 persoons mindervalide bungalow op Kustpark Texel.

Kustpark Texel ligt op het eiland Texel op ongeveer 3 kilometer van de Waddenzee en strand,.  Op dit rolstoelvriendelijke vakantiepark is een mindervalide bungalow voor 4 tot 6 personen te huur welke is aangepast met hoog/laagbedden, een lift, aangepaste badkamer en toilet. Daarnaast is deze mindervalide vakantiewoning drempelvrij en dus geschikt voor een rolstoelvakantie. Hie kan je een lang weekend, midweek of langer verblijf boeken. Huisdieren zijn in deze mindervalide vakantiewoning niet toegestaan. Op dit Roompot Vakantiepark zijn wel andere mindervalide vakantiehuizen te huur waar 1 of 2 honden welkom zijn.

Kustpark Texel is ideaal voor vakantie hele gezin.

Dit rolstoelvriendelijke vakantiepark in Texel is ideaal voor een gezinsvakantie. Het grote zwembad, de speeltuinen, restaurant, wasserette, supermarkt en andere faciliteiten maken dit vakantiepark aan de Waddenzee ideaal voor een gezinsvakantie. Er zijn ook grote vakantiehuizen en aangepaste groepsaccommodaties te huur.  Zo kan je hier ook een familieweekend boeken.

Mindervalide bungalow 6 personen met hond huren.

Ben je op zoek naar mindervalide bungalows en aangepaste vakantiehuizen waar honden welkom zijn? Het is ook mogelijk een 6 persoons mindervalide bungalow te huren waar huisdieren welkom zijn.  Voor een mindervalide bungalow 6 personen en 3 of 4 slaapkamers in Nederland, Frankrijk, België of Duitsland bijvoorbeeld. Geef bij de reservering van je accommodatie duidelijk aan dat er huisdieren meekomen en zo ja, hoeveel.

Meer mindervalide vakantiebungalows in Nederland te huur.

Als je een fysieke beperking hebt en een weekendje weg in Nederland wilt boeken, moet je een vakantie accommodatie zien te vinden die bij je beperking past.  Als je alleen maar een rolstoelvriendelijke accommodatie nodig heb, is de keuze groot. Er zijn in Nederland volop rolstoelvriendelijke vakantiehuizen, bungalows en villa’s te huur. Mindervalide vakantiebungalows die volledig zijn aangepast voor gehandicapten zijn echter schaars. Zeker als er in de accommodatie een tillift aanwezig moet zijn en elektrisch verstelbare hoog/laag bedden. Of je nu een 4, 5 of 8 persoons mindervalide bungalow in Nederland zoekt die volledig voor gehandicapten aangepast is of een grote vakantiewoning met hoog/laag bedden, je vindt deze op de website mindervalide bungalows.  Hier kun je ook terecht voor een persoonlijk advies.  Iedereen heeft recht op een leuke vakantie, ook als je in een rolstoel zit en afhankelijk ben van een beschikbare mindervalide vakantiewoning.