Mindervalide vakantiehuis Frankrijk

Een mindervalide vakantiehuis Frankrijk huren, waar doe je dat?

Wie afhankelijk is van een rolstoel en een vakantie Frankrijk wil boeken, kan via de website mindervalide bungalow een aangepast vakantiehuis in Frankrijk huren. Ook zijn er luxe en rolstoelvriendelijke villa’s met privé zwembad in Zuid-Frankrijk te huur. Ideaal voor die mensen die een fysieke beperking hebben of mindervalide zijn en eens iets anders willen dan een rolstoelvakantie in Nederland of België.  Je kunt via die site een mindervalide vakantiehuis Frankrijk huren voor 2, 4, 6 of 8 personen maar er zijn ook grote vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk te huur die geschikt zijn voor een vakantie met de rolstoel. Ideaal voor een familieweekend Frankrijk of weekendje weg met een grote groep.

Mindervalide vakantiewoning in Zuid-Frankrijk huren.

Als je van de zon en warmte houdt, is Zuid-Frankrijk een ideale vakantiebestemming. Deze regio staat bekend om de luxe villa’s met privé zwembad. Met name in de Dordogne, Provence en Lanquedoc-Rousillin zijn prachtige villa’s met buitenzwembad te huur. Wie een mindervalide villa met zwembad in Zuid-Frankrijk wil huren, vindt deze hier.  Ook voor een mindervalide vakantiehuis in Zuid-Frankrijk.

Vakantiewoning met hond in Frankrijk huren.

Indien u mindervalide bent en een vakantiewoning in Frankrijk met hond wilt boeken, kunt u een aangepaste vakantiewoning Frankrijk huren waar honden zijn toegestaan. Per vakantiehuis Frankrijk ziet u of er huisdieren zijn toegestaan en zo ja, hoeveel. In de meeste aangepaste vakantiehuizen in Frankrijk zijn 1 of 2 honden welkom. In een aantal villa’s met privé zwembad in Zuid-Frankrijk zijn helemaal geen huisdieren welkom. Daar is een rolstoelvakantie met hond niet mogelijk.

Autovakantie Frankrijk boeken.

Indien u rolstoelafhankelijk bent en een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Frankrijk gehuurd hebt, zult u in de meeste gevallen met de auto naar Frankrijk gaan. Het is al snel meer dan 1.000 tot 1800 kilometer naar Zuid-Frankrijk maar u kunt er natuurlijk langer dan een dag over doen en één nacht in een rolstoelvriendelijk hotel Frankrijk overnachten. Frankrijk kent een aantal drukke vakantieweken en een aantal extra drukke autowegen. U vindt een overzicht van de drukste autowegen Frankrijk hier.  Probeer vooral buiten het hoogseizoen om met de auto op vakantie naar Frankrijk te gaan en de zwarte vrijdag, zaterdag en zondag te vermijden.  Het vermijdt veel stress en u heeft zo eerder een fijn vakantiegevoel.