Relaxen tijdens wellness weekend

Wellness weekend boeken, ultieme manier om te relaxen.

Wie toe is aan de broodnodige ontspanning en op zoek is naar de invulling van een relax weekend, doet er verstandig aan een wellness weekend te boeken. Tijdens zo een relax weekend met wellness verblijf je bijvoorbeeld in een retreat, wellness hotel of spa met vele relaxmogelijkheden.

Wat dacht je van een weekendje weg met verblijf in een spa en wellness hotel met verwarmd zwembad en privé sauna?? Of een wellness hotel aan de kust? De kans is groot dat dat je bij het ontbijtbuffet verse broodjes en sapjes krijgt en de lunch bestaat uit een biologische salade met stokbrood, tapenade, hartige hapjes en bijzondere gerechten. Want, wellness- en spa hotels of retreats staan niet alleen bekend vanwege de vele relax mogelijkheden maar ook om de gevarieerde en gezonde keuken. Ook voor vegetariërs. Een wellness weekend geeft je nieuwe energie.

Laat je masseren tijdens je wellness weekend.

Je laten masseren is de ultieme ontspanning. Veel wellness hotels en retreats bieden de mogelijkheid je te laten masseren. Een ontspanningsmassage doet wonderen. Eerst lekker zwemmen, dan een sauna en vervolgens een massage. Alle zorgen vallen als het ware van je schouders af.

Wellness met beauty.

Je kunt je wellness weekend ook combineren met beauty. Veel wellness- en gezondheidscentra en wellness hotels hebben een beautysalon of schoonheidssalon waar je je  bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling kunt laten doen. Zo kom je uitgerust en nog mooier weer thuis. Een wellness weekend kan allerlei vormen hebben. Boek nu een wellness weekend met arrangement voor 2 of ga er als single eens lekker een weekendje uit. Relaxen is nu een kwestie van jouw ideale weekendje weg boeken.

Neem je eigen natuurlijke shampoo mee.

Als je een wellness weekend boekt en gebruik maakt van de sauna, jacuzzi, bubbelbad of Turks stoombad, zal je eens in de 2 a 4 dagen je haar willen wassen. Het is dan fijn als jij je eigen natuurlijke shampoo bij je hebt en van je eigen merk natuurlijk. Als je bijvoorbeeld droog haar hebt en je gaat plotseling shampoo gebruiken van een ander merk en, erger  nog, een shampoo met parabenen, kan je haar daar wellicht beschadigd van raken of uit model. Wij adviseren je om als je een wellness weekend of vakantie hebt geboekt en je haar wilt wassen, je eigen natuurlijke shampoo mee te nemen.