Single reizen en relaxen

relaxreizen aan zee
relaxreizen aan zee

Heerlijk relaxen tijdens een single reis.

Single reizen zijn perfecte reizen om te relaxen.

Wat dacht je van een single reis met wellness, yoga, meditatie of afslankkuur?  Met name singles in de leeftijd van 40+ kunnen veel plezier beleven aan een single reis 40+ omdat in deze groep relax reizen vaak centraal staan. Favoriete landen voor single reizen 40 plus zijn Spanje, Italië en Frankrijk terwijl ons eigen land, Nederland, zeker ook heerlijke relax reizen voor singles 40 + kent.  Met name de reisorganisatie Puur en Kuur heeft een groot aanbod relax reizen voor singles, hieronder met name yoga- en wellness weekenden. Favoriete bestemmingen binnen Nederland zijn Zeeland ( aan de kust ), Drenthe ( wandelweekenden singles ) de Veluwe en Zuid-Limburg.

Je kunt hier ook een goedkope vakantie boeken en deze zelfs regelen.

Single reizen zijn gezellig.

Single reizen zijn gezellige groepsreizen.

Met gelijkgestemden wandelen, fietsen, eten, drinken en veel lachten. Dat kenmerkt veel single reizen. En het gebeurt nog al eens dat je tijdens een van deze single reizen verliefd wordt. Als de liefde wederzijds zijn te zijn en het meer dan een vakantieliefde blijkt te zijn, is de reis nog meer geslaagd. Maar laten we eerlijk zijn. Je inschrijven op een datingsite of relatiebureau geeft een hogere kans op een nieuwe relatie.  Een vakantieliefde of avontuur kan echter ook de moeite waard zijn.

Yoga op het strand.

In de zomermaanden, juli en augustus, kan je meedoen aan yoga lessen op het strand. Met name in Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland vinden er regelmatig yoga activiteiten aan zee plaats. Door de combinatie yoga en de heerlijke zeelucht extra ontspannend. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Puur en Kuur een yoga weekend te boeken. Bijvoorbeeld in Domburg, één van de mooiste badplaatsen van Zeeland. Een mindfulness retreat met yoga op het strand is ook heerlijk.

Voor singles worden er aparte yoga weekenden door Puur en Kuur georganiseerd. Men noemt dat single friendly reizen. Puur en Kuur biedt nog een groot aanbod andere single reizen aan. Wat dacht je van een retreat op Ibiza, een all inclusive vakantie in Griekenland, een wellness groepsreis in Spanje of een spirituele vakantie in Azië? Relaxen kan op veel manieren. Als single heb je het grote voordeel dat je alleen kan beslissen welk type single reis jij gaat boeken.