Vakantie in Kamperland, Zeeland

Vakantie Kamperland, voor een heerlijke vakantie in Zeeland.

Wie een vakantie Zeeland wil boeken en van de schoonheid van de natuur houdt, van mooie kusten en gezelligheid, moet zeker eens kijken wat de vakantie badplaats Kamperland op Noord-Beveland te bieden heeft. Kamperland ligt nabij Nationaal Park de Oosterschelde, direct aan het Veerse Meer en nabij de kust van de Noordzee. Kamperland staat bekend om de mooie stranden, de goede winkelvoorzieningen, de vele watersport mogelijkheden en het kindvriendelijke karakter van de badplaats.  Kamperland ligt vlak bij Vrouwenpolder, Breezand en Wissenkerke, 3 andere plaatsen op Noord-Beveland die meer dan de moeite waard zijn. Je kunt een vakantiehuis Kamperland huren aan de kust, in een Roompot vakantiepark of bij een particulier. Lees hier meer over wat Kamperland te bieden heeft.

Vakantie Kamperland en de ideale ligging aan het Veerse Meer.

De toeristenplaats Kamperland is ideaal gelegen aan het Veerse Meer waar je een huisje, caravan of luxe villa kunt huren. Me name Ruitersport Vakanties heeft een groot aanbod luxe villa’s aan het Veerse Meer te huur, ook grote vakantiehuizen en vakantievilla’s voor groepen van 8 tot 16 personen. Veel van deze vakantievilla’s aan het Veerse Meer zijn particulier eigendom en iedere accommodatie heeft een eigen karakter. Het is ook mogelijk een vakantiehuis Veerse Meer met eigen aanlegsteiger te huren via Ruitersport Vakanties.Ook voor een strandvakantie aan het Veerse Meer.

Vakantie met hond in Kamperland.

Een vakantie met hond in Zeeland boeken? Kamperland is de ideale plek voor een honden vakantie. Aan het Veerse Meer kan je vrij met je hond wandelen terwijl ook aan de brede stranden honden welkom zijn. Als je in één van de vele strandtenten een drankje gaat nuttigen of een hapje gaat eten, staan er vaak drinkbakken voor honden klaar. Kamperland is een echt hondvriendelijke vakantieplaats. Je kunt een vakantie met 1 of 2 honden boeken maar in een aantal particuliere vakantiehuisjes zijn 3 honden welkom. Als je een huisje, chalet of vakantiebungalow op één van de Roompot Vakantieparken in Kamperland boekt, kun je meestal één hond op vakantie meenemen. Een vakantie Kamperland met hond kan je het hele jaar door boeken, ook in de meivakantie.

Veel winkelvoorzieningen in Kamperland.

Kamperland heeft vele voorzieningen waaronder een autogarage,fietsverhuurbedrijven, grote supermarkten, klein winkelcentrum, drogist, boerderijwinkel, cafetaria’s, restaurants en meer. Het is de plaats op Noord-Beveland met het grootste aanbod winkels en restaurants. Bij de VVV in Kamperland vind je alle informatie.

Weekendje weg Kamperland.

Kamperland is ook ideaal om een weekendje weg te gaan. En een weekendje Kamperland hoeft zeker niet duur te zijn. Je kunt al een huisje op een Roompot vakantiepark voor 2 personen boeken voor minder dan 200 euro en een weekendje Kamperland met een verblijf in een 3 of 4 sterren hotel kost voor 2 personen, met overnachting, minder dan 220 euro. Kortom, een weekendje Zeeland boek je in Kamperland.

 

Goedkoop vakantiehuisje huren in Kamperland.

Een vakantie of weekendje weg Zeeland hoeft geen kapitalen te kosten, je kunt ook een goedkoop vakantiehuis of chalet in Kamperland huren, bijvoorbeeld op één van de vele last minute vakantieparken. Je huurt al een vakantiehuisje Kamperland voor 4, 5 a 6 personen vanaf 150,00 euro voor een lang weekend of 230, 00 euro per week. Kijk naar de last minute aanbiedingen en overige goedkope vakantiehuisjes in Kamperland. Een vakantie Kamperland is genieten in vele opzichten, ook voor in de herfstvakantie.