Wandelweekend

Wandelweekend, ontspannend en goed voor je conditie.

Een wandelweekend Nederland, Frankrijk, Duitsland of Italië boeken?  Met een individueel wandelweekend of groepswandelweekend kan je alle kanten op. Goed voor je conditie en geest. Ook voor een last minute wandelweekend. Wandelen is gezond, werkt goed tegen te veel stress en spanning en je kunt 365 dagen per jaar een wandelvakantie boeken, ook als het regent of wat kouder is, is een wandelweekend mogelijk. Goede en waterdichte wandelkleding en goede wandelschoenen zijn wel vereist. Op deze pagina diverse voorbeelden van het boeken van een wandelweekenden in Nederland, Schotland, Ierland en Frankrijk en groepswandelreizen. Aan jou de keuze of je kiest voor een groepswandelreis, single wandelweekend of individueel wandelweekend.

Wandelweekend Nederland.

Als je in Nederland woont en van wandelen houdt, is een wandelweekend Nederland ideaal. In Nederland heb je duizenden kilometers aan goede wandelpaden. Je kunt een wandelweekend boeken aan de Nederlandse kust, een groepswandelweekend Veluwe boeken of een single wandelweekend Nederland, bijvoorbeeld in Zuid-Limburg, Drenthe of Zeeland. Als je lid wordt van een wandelvereniging kan je in jouw regio regelmatig lange groepswandelingen maken maar je kunt natuurlijk ook je eigen wandelweekend plannen en bijvoorbeeld een wandelweekend Limburg organiseren. Ook ideaal voor een weekendje weg met de hond. Huur dan een hondvriendelijk vakantiehuisje aan de rand van het bos in de Veluwe bijvoorbeeld.

Wandelweekend Ardennen.

De Ardennen met zijn heuvels, uitgestrekte bossen en vele natuur wandelpaden, blijven favoriet bij veel wandelaars. Ook voor een groepswandelweekend in de Ardennen. Als je op eigen houtje een weekendje Ardennen wilt boeken is het een kwestie van een natuurhuisje Ardennen huren, de auto inladen en binnen een 4 uur ben jij op je wandelbestemming in het hart van de Luxemburgse Of Belgische Ardennen. De Ardennen zijn ook ideaal voor een single groepswandelvakantie of een familie wandel weekend. In alle jaargetijden zijn de Ardennen geschikt voor een actieve vakantie. Ook voor een jongeren vakantie of mountainbike weekend.

Single wandelweekend.

Ben je alleenstaand en zou je met andere alleenstaanden willen wandelen? Boek dan een single wandelweekend. Bij Kras Reizen bijvoorbeeld hebben ze een uitgebreid aanbod wandelreizen voor singles en ook in Nederland. Boek bijvoorbeeld een 3 0f 4 daags single wandelvakantie in Zuid-Limburg of een wandel single groepsreis Vlieland of Ameland. Bij Kras Reizen en andere single reisorganisaties kan je ook een wintersport weekend of zeilweekend boeken. Kijk maar eens bij het aanbod single reizen van Kras.

Wandelweekend met de hond.

Je kunt ook een groepswandelreis met de hond boeken, ook voor een korte vakantie van 3, 4, 5 of 6 dagen. Samen met anderen en hun honden wandelen is een unieke en heel bijzondere ervaring,. Hier vind je informatie over wandelweekenden met de hond.

Groepswandelweekend.

Een groepswandelweekend is, zoals het woord al zegt, wandelen met een groep. Er worden het hele jaar door vele groepswandelweekenden en groepswandelreizen georganiseerd. Ook voor singles, 50 plussers, jongeren en jongvolwassenen. Meestal bestaat zo een groep uit 18 a 22 personen en wordt er geselecteerd op leeftijd en afstand van de wandelingen. je kunt je bijvoorbeeld inschrijven op een groepswandelweekend Zuid-Limburg voor singles van 40 tot 55 jaar of een jongeren groepswandeling. Groepswandelweekend zijn gezellig en vaak kan je ze boeken inclusief overnachting en ontbijt.