weekendje weg in Nederland met singles

Alleenstaand?  Boek een weekendje weg in Nederland met singles.

Wie alleenstaand is en graag een weekendje weg wil gaan met andere vrijgezellen kan het beste een single weekend Nederland boeken. Je gaat dan met een groep van ongeveer 15 tot 25 andere alleenstaanden een weekendje weg en doet gezamenlijke activiteiten met elkaar. Denk aan wandelen, fietsen of zeilen. De meeste van deze weekendje weg Nederland zijn bedoeld voor actieve singles.  Veel 40, 45, 50 en 55 plussers boeken deze actieve single weekenden binnen Nederland. Hierbij speelt de reisorganisatie Kras Reizen, een concept van Tui, een grote rol.

Kras Reizen is marktleider als het gaat om weekendje weg in Nederland voor singles.

Met andere singles een weekendje Nederland in Zuid-Limburg boeken.

Als je een single weekend in Nederland wilt boeken en je houdt van natuur, wandelen en fietsen, dan is een single weekendje weg naar de Limburgse Heuvels ideaal. Het Limburgse Heuvelland biedt talloze mogelijkheden om met een groep te wandelen of fietsen en dat is precies wat je kan boeken, een wandel- of fietsweekend met andere singles in Zuid-Limburg. Met name Kras Reizen, de singles reis specialist van Nederland, organiseert regelmatig weekendjes weg Zuid-Limburg voor alleenstaanden. Zeker als je als vrijgezelle 55 plusser andere actieve 50 plussers wilt leren kennen en van de prachtige natuur in Limburg wilt genieten, is dit jouw kans. Verblijf bijvoorbeeld in een 12 persoons vakantiehuis met privé sauna en relax met andere singles. Wellness tijdens je vakantie is goed voor lichaam en geest.

Kras Reizen organiseert het hele jaar door singles weekenden binnen Nederland en heel Europa. Je kunt bij Kras Reizen ook een single wintersport weekend boeken. Ideaal als je als vrijgezel niet alleen op wintersport wilt.

Weekendje weg singles die van zeilen houden.

Ben je alleenstaand, houd je van zeilen en watersport in het algemeen en zou je zin hebben in een zeilweekend voor singles? Kras Reizen en andere single reisorganisaties organiseren regelmatig single zeilweekend in Nederland. Op onder andere het IJsselmeer of de Friese Meren is het heerlijk zeilen en samen met andere singles een zeilboot besturen maakt het zeilen nog veel gezelliger. Voor actieve singles van alle leeftijden.  Ook als jonger vrijgezel kan je een single zeilweekend Nederland boeken. Ook als je als 50 plusser een weekendje weg wilt, zijn er mogelijkheden voor een zeilweekend.

Als je een single weekend Nederland boekt, overnacht je in een goed hotel.

Wie van een beetje luxe en comfort houdt, kom ook tijdens een weekendje weg met ander singles niets tekort. De hotels die voor deze alleenstaande groepsreizen worden ingehuurd zijn altijd van een hoge standaard en vaak is er in het hotel ook een sauna, jacuzzi, turks stoombad en zwembad. In de meeste hotels die voor alleenstaanden weekenden worden gehuurd, is ook een bar en restaurant aanwezig.  Daar kan je ’s avonds met je reisgenoten heerlijk borrelen en elkaar beter leren kennen.

Een single weekend is natuurlijk ook een prima manier om nieuwe kennis of vrienden te maken en er is een kans(je)  dat je tijdens zo een vrijgezellen weekend de liefste van je leven tegen komt. Je weet het maar nooit, de liefde is en blijft onvoorspelbaar.

Met dieetwensen kan tijdens single weekend meestal rekening worden gehouden.

Twijfel je je op te geven voor een single weekend omdat je een bepaald dieet hebt?? of je nu een glutenvrij of lactose vrij dieet hebt, veganist bent of alleen rawfood eet, met dieetwensen kan tijdens een single reis bijna altijd rekening worden gehouden. Wel is het belangrijk dat als je een single weekend boekt, je tijdig je dieetwensen en andere wensen aangeeft. Ben je bijvoorbeeld een man van 190 centimeter en is een gewoon bed voor jou te klein?? Geef dan aan de reisleiding van jouw gekozen single groepsreis aan dat je graag in een groot bed slaapt en meestal kan hier rekening mee worden gehouden. Bij de single reizen en weekenden van Kras overigens, kan je een alleenstaanden weekend boeken inclusief overnachting in een privé eenpersoonskamer. Dat maakt jouw weekend samen met andere singles nog prettiger.