weekendje weg

Weekendje weg, hoe vind je leuke weekend uitjes?

Wie een weekendje weg wil gaan, zal zich via de krant, tijdschrift of internet oriënteren op leuke weekend uitjes. Hoe jouw ideale weekend er uit ziet, is natuurlijk een heel persoonlijke zaak.  Houd je van muziekfestivals of van de natuur?  Houd je van wellness en zou je een vakantiehuis met jacuzzi aan zee willen huren?

Houd je ervan om er alleen op ui te gaan of vind je het in een groep gezelliger??? Heb je een goede baan en betaal je graag 100 euro voor een goed hotel of ben je student en zoek je juist een goedkope plek om ergens te kunnen overnachten. Een hostel voor jongeren misschien?? Hoe jouw ideale weekendje weg er ook uit ziet en of je nu een ruim budget hebt of niet, op deze pagina vind je interessante tips voor leuke weekend uitjes. Voor een weekendje weg in Nederland, België, Duitsland of elders in Europa. Hier vind je tips voor weekend weg Nederland.

Weekendje weg binnen Nederland?

Wie een weekendje weg wil gaan in Nederland heeft honderden mogelijkheden. Of je nu van wandelen, fietsen, rommelmarkten, boekenmarkten, culturele evenementen of concerten houdt, Nederland staat het hele jaar bol van de activiteiten.  Ook voor jongeren, 50 plussers en senioren. Op de website weekendje weg Nederland.nl vind je een blog met veel informatie en tips over weekendjes weg Nederland.  Ook als je een goedkoop hotel met arrangement in Nederland zoekt, zit je op deze site goed.

Wandelen met de boswachter.

Ben je een natuurmens, houd je van bossen en wandelen en vind je het ook nog eens leuk om andere mensen te ontmoeten? ga dan eens wandelen met de boswachter. Met name Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten hebben regelmatig wandeltochten onder begeleiding van een boswachter. Je komt op plaatsen waar je anders komt en de boswachter vertelt je alles over de flora en fauna van een bepaald gebied. Bij een wandeling in de Biesbosch komt je misschien wel een otter tegen. Een leuke invulling voor een weekendje weg Nederland.

Hier vind je informatie over activiteiten van Staatsbosbeheer, waaronder wandelen met de boswachter op de Veluwe.

Weekendje weg België, Duitsland of Luxemburg?

Als je eens buiten Nederland je weekendje weg wilt vieren, kan je een weekendje België, Duitsland of Luxemburg vieren. Zeker een lang weekend Duitsland is aan te bevelen.

Je moet dan nog wel een plekje vinden om te overnachten.  Bij Voordeeluitjes, een initiatief van de ANWB, hebben ze altijd wel weekend uitjes in de Benelux.  Je kunt er ook een goedkoop hotel arrangement inclusief overnachting en ontbijt boeken. Deze organisaties hebben mogelijk ook vakantieparken voor lange mensen in het pakket.  Ben je langer dan 2 meter dan is het fijn om te kunnen slapen in een lang bed.

Meer tips?  27vakantiedagen.nl