yoga vakanties

Yoga vakanties, steeds meer aanbod.

Yoga vakanties worden steeds populairder. En dat is niet zo verwonderlijk want steeds meer mensen doen aan yoga en meditatie. Niet alleen vrouwen doen aan yoga. Steeds meer mannen zijn bezig met bewustzijn, meditatie en yoga. Dat maakt dat het aanbod yoga vakanties ieder jaar groeit. Lees hier meer over de mogelijkheid een yoga vakantie te boeken.

Welke landen zijn populair bij Yoga vakanties?

Als we het over een yoga vakantie hebben, praten we meestal over een georganiseerde reis. En meestal inclusief maaltijden, yoga lessen en overnachtingen.  Als we een overzicht maken van de meest populaire yoga reizen binnen Europa dan springen de yoga reizen naar Spanje, Ibiza, Portugal, Duitsland en Nederland er het meeste uit. Maar ook yoga reizen naar landen als Duitsland, Griekenland, België en Italië worden steeds meer georganiseerd. Met als top toch wel de yoga vakanties Portugal en yoga vakanties Spanje.

Yoga vakanties in Azië.

Veel mensen die een yoga retreat of vakantie boeken met een duur van langer dan 7 dagen, kiezen voor een verblijf in Azië. Een yoga vakantie Azië is duur maar waardevol. Populaire landen voor een spirituele vakantie Azië zijn Sri Lanka, India, Indonesië, Vietnam, Thailand en Maleisië.  Mensen boeken vaak een yoga vakantie Sri Lanka omdat dat prachtige lande in Azië cultuur en natuur combineert en Sri Lanka samen met India de bakermat van de ayurveda is. Je vindt hier informatie over yoga vakanties Sri Lanka.  Ook in het kader van een ayurveda vakantie is Sri Lanka gewild.

Yoga vakantie in eigen land boeken.

Als je in Nederland of België woont en een yoga vakantie of weekend in eigen land wilt boeken,zijn er ook volop mogelijkheden. Ook voor een yoga weekend als alleenstaanden.  Yoga beoefenen is rustgevend en voor alle leeftijden. Of je nu een single man bent van 50 of een moeder met 2, 3 of 4 jonge kinderen. Je lichaam en geest varen wel bij meditatie, yoga en zingeving in het leven.